современные двери из алюминия - изготовление входных наружных конструкций

Міцна та довговічна зовнішня конструкція не обов'язково має бути виготовлена в мінімалістичному суцільному дизайні. Сьогодні будівельна галузь пропонує споживачам широкий асортимент моделей на будь-який смак. Гарні вхідні двері з Європи можуть мати практично будь-який відтінок, фурнітуру та декоративні елементи. Урізноманітнити суцільну систему допоможе скління, яке багатьма брендами також надається в асортименті. Безумовно, вхідна група має бути якісною, теплою та зносостійкою. Такий набір характеристик найчастіше притаманний моделям преміум-класу. Однак, може траплятися і в середньому ціновому сегменті. Тому до всіх технічних вимог додалося ще одне – естетична привабливість, відповідність бажаному архітектурному напрямку. Пропонуємо розібратися, як урізноманітнити зовнішній вигляд конструкції та замовити нестандартні двері від виробника. Розглянемо актуальні пропозиції від провідних європейських брендів Wisniowski (Польща) та Ryterna (Литва).

уличные входные двери производства Польша

Дізнайтесь першими:

 

качественные входные двери с терморазрывом-Киев

ulichnyie dveri so steklom-Harkov

ВИБИРАЄМО ТЕПЛІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЮ В ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ДИЗАЙНІ: ОСОБЛИВОСТІ ПОЛЬСЬКОЇ КОЛЕКЦІЇ CRE0

Європейський бренд Wisniowski пропонує нестандартний підхід до виробництва зовнішніх систем. Тому в самій трендовій колекції створив унікальну модель – CREO 300. Вона є широкими можливостями для бажаючих отримати виріб у неповторному дизайні. Це фактично порожнє полотно, яке має стандартні для даної серії технічні характеристики. У базовій комплектації виріб виготовляється за допомогою чотирикамерного алюмінієвого профілю з терморозривом, а також має товщину 77 мм. Однак конструкція матиме той зовнішній вигляд, який захочеться вам. Це можуть бути класичні зовнішні двері з дизайнерською ручкою, надійна модель зі склінням, оснащення фрамугою та багато іншого. Бренд Wisniowski пропонує вибрати відтінок з палітри RAL, яка містить понад 200 варіантів. Крім цього, надаються стандартна палітра кольорів з матовою структурою, колекція Decor, плівки з імітацією натурального дерева. Відмінна риса – виготовлення у відтінках палітри Home Inclusive 2.0. Це 16 кольорів, які містять дрібні металеві частинки, що дозволяють створити більш інтенсивний фініш і 3D-ефект.

У стандарті декоративні елементи виготовляються з нержавіючої сталі. Опціонально надається більше варіантів: матова структура чи плівка. Можливо створити їх із якісної анодованої сталі чорного кольору. Накладні декоративні елементи можуть бути фігурними та мати різне розташування. Для скління використовується спеціальний трикамерний склопакет 77 мм. Пропонується використання як однієї фрамуги (праворуч, ліворуч, зверху), так і двох або одразу трьох. Скління може бути прозорим, матовим, кольоровим, безпечним тощо. Ручки можуть бути фігурні, довгі, натискні та інше. Їхній зовнішній вигляд також пропонується адаптувати під бажаний стиль.

evropeyskie dveri s termorazryivom dlya doma

sovremennyie vhodnyie dveri teplyie ulichnyie dveri dlya doma

ЧУДОВІ ВХІДНІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОПАКЕТОМ: ЯКІ МОЖЛИВОСТІ ПРОПОНУЄ ЛИТОВСЬКИЙ БРЕНД RYTERNA?

І в Україні, і в Європі великою популярністю користується серія RD 80. Це міцні та надійні двері, які дозволять вам почуватись у повній безпеці. Завод Ryterna розробив багато моделей у різних дизайнах. Більшість із них можуть вигідно підкреслити будь-який стилістичний напрямок. Але якщо покупцеві потрібно щось особливе та неповторне, тобто можливість виготовити виріб згідно з вашим ескізом. Наприклад, сьогодні у тренді яскраві дизайнерські двері з матовим склом та компанія Ryterna може їх запропонувати. Вхідна конструкція також буде виготовлена з композитного алюмінієвого профілю з терморозривом 20 мм. Товщина стулки складатиме 80 мм, аналогічно моделям з каталогу. Також використовуються алюмінієві листи з полімерним покриттям, а коефіцієнт тепловіддачі становить до 0,68 Вт/м2К. Зовнішню систему можна прикрасити аплікаціями із матового алюмінію. Вони можуть мати різне розташування та форму. Зовнішній бік стулки може бути пофарбований у будь-який відтінок RAL. Пропонується безпечне скління в асортименті: прозоре, матове, тоноване та з візерунком. Фрамуга може мати різне розташування (праворуч, ліворуч, зверху). Кількість та місцезнаходження визначає покупець. Крім того, є великий вибір фурнітури та її дизайну. Зокрема, багато витончених та надійних дверних ручок. Подивитись приклади наших робіт можна тут: https://завод-ворот.in.ua/ua/products/category/alyuminievye-vhodnye-dveri/

proizvodstvo dverey dlya doma-Harkov, Kiev, Odessa zakazat proizvodstvo dverey dlya doma

skolko stoit vhodnaya dver kak vyibrat ulichnuyu dver

ulichnyie dveri so steklom-Harkov evropeyskie dveri s termorazryivom dlya doma

ДЕ ЗАМОВИТИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ІЗ СКЛОМ В УНІКАЛЬНОМУ ДИЗАЙНІ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ВИРОБНИКІВ

У нашій мережі салонів представлено широкий асортимент якісних європейських конструкцій. Це вхідна група, яка отримала необхідну сертифікацію, а також має високу надійність. При цьому купити двері для котеджу пропонується за конкурентно низькою ціною, оскільки ми є офіційними партнерами брендів Wisniowski (Польща), Ryterna (Литва), Hormann (Німеччина) і т.д. Зверніться до торгово-виробничої мережі «ЗАВОД ВОРІТ Київ», щоб отримати допомогу. Менеджери підберуть надійні варіанти, які найкраще відповідатимуть вашим вимогам. Також гості шоу-руму, що на вул. Велика Окружна, 4 мають можливість отримати приємний бонус – персональну знижку. Додатково пропонується організувати індивідуальне виготовлення зовнішньої системи та монтаж. Для того, щоб отримати безкоштовний розрахунок вартості моделі та технічну консультацію, зателефонуйте нам: +38 (050) 356-21-16, +38 (067) 112-17-04.

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

 

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота